Share the link. Gather feedback. Strengthen your reputation.

rewievs-banner wezoree

7 Reviews for Natalja Kotlias

5
out of 5. Recommended by 100% of couples
Melinda Pruis Married couple on 18 Mar 2023
download
Hele fijne ervaring gehad met Natalja. Ze was onze bruidsfotograaf en ze heeft ons heel goed van te voren geholpen met de voorbereidingen. Op de dag zelf was ze heel duidelijk en punctueel, wat erg belangrijk was gezien we een nogal volle planning hadden. De foto's kregen we heel snel en tevens een prachtige online omgeving die we met onze gasten konden delen. Ze heeft ons en de gasten heel natuurlijk en mooi vastgelegd. Herinneringen om nooit te vergeten!
Patrycja Married couple on 20 Apr 2024
download
Op 20 april zijn we getrouwd en we hadden Natalja samen met een statige als fotograaf. Het contact voor de bruiloft verliep heel soepel en alles was duidelijk. Op de dag zelf heeft ze elke moment gebruikt om hier en daar wat fotos van ons samen te maken. Fotos die we hebben ontvangen zijn prachtig we hebben erbij gelachen en gehuild. Onze dag is prachtig door haar vastgelegd. Zelf fotos met familieleden die we niet hebben gemaakt had ze zo kunnen bewerken dat die er wel op stonden. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen.
Michiel de Rond Married couple on 20 Jul 2024
download
Natalja is een geweldige trouwfotograaf en we kunnen haar ten zeerste aanbevelen. We hebben haar de opdracht gegeven een fotoshoot in hartje Amsterdam te houden en daarnaast onze hele trouwdag vast te leggen. Tijdens de fotoshoot gaf ze fijne aanwijzingen en je merkt dat ze veel expertise heeft in haar vak. Het is haar gelukt al onze gasten onopgemerkt vast te leggen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!
Eveline Nederveen Married couple on 03 Aug 2024
download
Wat zijn de foto's mooi geworden. Natalja heeft een mooie reportage geschoten van onze bruiloft. Ze heeft de dag in verschillende delen opgedeeld en zo de foto's mooi geselecteerd.
Niet alleen ons, maar ook onze gasten heeft ze mooi op de foto gezet. Wij zijn nog fijn aan het nagenieten van deze dag en de foto's helpen daar zeker ook bij!
Marlies Knops Married couple on 17 Aug 2024
download
We zijn supertevreden met de foto's die Natalja van onze bruiloft gemaakt heeft. Het is haar gelukt twee niet al te fotogenieke mensen toch erg mooi op de foto te krijgen ;) Ook de afspraken etc. waren goed en duidelijk geregeld. Dank je wel voor de mooie foto's, Natalja. Groetjes, Job en Marlies.
Juninhooo Married couple on 21 Sep 2024
download
Natalja is fantastisch, ze heeft fotos op onze bruiloft gemaakt en heeft dit geweldig gedaan. Het eindresultaat is verbluffend en ook al heel snel gedeeld met ons. Tijdens de dag wist ze ons te ontspannen waardoor we relaxed waren om alle fotos te maken. Haar creatieve ideeën over poses, details enz zijn echt heel bijzonder. We zouden haar zeker aanraden! Dankjewel voor de geweldige fotos en je lieve relaxte houding.
Marieke van Meurs Married couple on 28 Sep 2024
download
Heel mooi hoe ze onze liefdevolle, intieme, vrolijke, gezellige en warme dag heeft vast kunnen leggen op beeld. Heel waardevol om zoveel foto’s te hebben van zo’n bijzondere dag en deze al vlot na de bruiloft te krijgen. Het album werkt handig voor het delen met vrienden en familie en de kwaliteit van de foto’s is super! Op de dag zelf was het ontspannen en de communicatie vooraf verliep soepel. Zeker aan te raden als fotograaf voor je bruiloft!