Malou von Baumhauer Photographer | Reviews

Malou von Baumhauer Photographer | Reviews

crown Top 5 in Amsterdam
crown 330 on Wezoree

Editorial & analog inspired wedding photographer.

star 5(7)
budget $3 500

Share the link. Gather feedback. Strengthen your reputation.

rewievs-banner wezoree

7 Reviews for Malou von Baumhauer

5
out of 5. Recommended by 100% of couples
Anna Christi Donkervoort-Smith Married couple on 20 Apr 2024
download
Wij zijn onwijs blij met onze keuze voor Malou als fotografe op ons huwelijk! Ze heeft absoluut prachtige foto’s gemaakt en ze is bovendien een super leuke en gezellige toevoeging aan de dag!
Naast de mooie foto’s van alle onderdelen van de dag, de locatie en de gasten, vinden wij de meer artistieke foto’s van Malou waarin zij heel mooi de intieme momentjes en de details heeft vastgelegd, geweldig! Ook onze fotoshoot vinden wij prachtig geworden, mede dankzij de goede aanwijzingen van Malou.

Als bonus overtuigde Malou ons op de dag zelf om, ondanks de wat donkere wolken, toch te kiezen voor een ceremonie buiten. De zon brak op den duur door en we kunnen nu nog nagenieten van de mooie plaatjes ervan.

Ontzettend bedankt!
Sabrina Schaap Married couple on 08 Jun 2024
download
Ik volgde onze trouwfotograaf al een tijdje op Instagram en was altijd onder de indruk van haar prachtige foto's. Toen ik mijn eigen bruiloft ging plannen, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben.
Het kennismakingsgesprek voelde direct goed. De communicatie was fijn en soepel. Op de trouwdag zelf voelde de ontmoeting meteen goed aan. Ze was zo lief naar onze kindjes en zorgde ervoor dat we ons erg op ons gemak voelden. Ze blendde moeiteloos in met de gasten.

Wat ons echt verraste, was hoe snel we de foto's kregen. Binnen no-time hadden we de prachtige beelden al in handen. We hebben ze inmiddels wel 100 keer bekeken en elke keer ontdekken we weer nieuwe, toffe plaatjes. Het is zo leuk om onze speciale dag telkens opnieuw te beleven door haar foto's.

Tijdens de shoots had ze veel leuke suggesties en ook bij het samenstellen en keuzes maken voor ons trouwalbum dacht ze actief mee. We zijn super blij dat we haar hebben gekozen als onze fotograaf. Het was echt de beste keuze die we konden maken voor onze bruiloft!
Jorinde de Bruin Married couple on 11 May 2024
download
Malou is een geweldige fotograaf! Vanwege de afstand tussen onze woonplaatsen hebben we voor onze bruiloft alleen online met haar afgesproken, desondanks waren de foto’s alles wat we ervan hadden gehoopt! Malou is erg geïnteresseerd in de visie die je als bruidspaar zelf hebt voor de bruiloft en ze zorgt ervoor dat de foto’s bij deze visie passen. We hebben achteraf van heel veel mensen te horen gekregen dat ze onze foto’s vonden lijken op foto’s uit een Vogue magazine, mega leuk! Op de dag zelf heeft Malou een fijne manier van communiceren, alles verliep op rolletjes. Als we alles over zouden moeten doen, zouden we direct Malou opnieuw boeken!
Bas Kw. Married couple on 13 Jul 2024
download
Wij hebben voor Malou gekozen als fotograaf voor ons huwelijk, nadat wij haar bij goede vrienden in actie hadden gezien. Ze is een ontzettend vrolijke en enthousiaste professional die voor een ontspannen sfeer zorgt. Het contact voorafgaand was altijd prettig en laagdrempelig en op de dag zelf blend zij lekker in tussen de gasten, maar kwam ook iedereen naar ons toe hoe leuk zij is als fotograaf! Malou heeft een unieke signatuur en door haar foto's kunnen we telkens de dag weer herbeleven! We zijn erg blij met het resultaat en zouden haar absoluut weer vragen voor een eventuele volgende shoot!
Laura Dinu Married couple on 20 Jul 2024
download
Malou captured our wedding day in Amsterdam and, from the very beginning, everything was amazing! The photos were delivered fast and they turned out great, really following our style and mood board.
Natalla Dionisio Married couple on 07 Sep 2024
download
Malou beautifully captured our small gemeente wedding. We didn’t have a specific theme or concept in mind, but she was great at suggesting ideas for our couple shots. More importantly, she was quick to respond and professional, making the whole experience completely stress-free for us. Thank you!
Leona R. Married couple on 14 Sep 2024
download
Malou was an amazing photographer for our special day. She is super kind and friendly, and she gave us lovely direction on how to pose and what to do because we didn't want our photos to feel so stereotypically static. We received beautiful photos that perfectly captured us authentically in the moment and bring up so many fond memories and emotions for us. We couldn't have asked for a better photographer!