Esther van Geenen Photographer | Reviews

Esther van Geenen Photographer | Reviews

crown Top 5 in Amsterdam
crown 330 on Wezoree

Luxury Wedding Photographer

star 5(7)
budget $4 000

Share the link. Gather feedback. Strengthen your reputation.

rewievs-banner wezoree

7 Reviews for Esther van Geenen

5
out of 5. Recommended by 100% of couples
Nadia Rijnberg Married couple on 14 Jul 2018
download
In 2018 zijn wij getrouwd en heeft Esther onze dag vast weten te leggen op de manier zoals wij het precies voor ogen hadden. De stijl van Esther is GE-WEL-LIG!! En ze is ook nog eens een super lieve en spontane meid die je snel op je gemak stelt. Wij hebben het trouwboek op onze glazen salontafel open liggen en al onze visite bladert er altijd vol enthousiasme doorheen! Esther je bent een topper!
Jessy Brand Married couple on 17 Nov 2018
download
Esther heeft in 2018 onze trouwfoto’s gemaakt en nog steeds bewonderen we iedere dag heel graag in het album. De foto’s zijn precies zoals we voor ogen hadden en het gevoel van die dag heeft ze zo mooi vastgelegd. Esther werkt ontzettend fijn en je hebt niet het gevoel dat je er foto’s worden gemaakt. Geen vervelende instructies of ongemakkelijk poseren, maar wel een heel fijne sfeer.
Onlangs hebben we weer foto’s door Esther laten maken met onze dochter erbij en ook deze zijn weer zo mooi geworden. In 15 minuten is prachtig vastgelegd hoe ons gezin nu is en de liefde spat van de foto’s af! Esther was heel goed met kinderen en heeft onze dochter van ruim 2 helemaal op haar gemak gesteld.
We zullen zeker in de toekomst nog meer foto’s bij Esther laten maken!
Iris Olde Klieverik Married couple on 01 Aug 2020
download
We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s en het album dat we van Esther hebben mogen ontvangen van onze bruiloft in 2020. Er zit zoveel detail in foto’s, de beelden zijn echt fantastisch vastgelegd. Elke keer als we kijken zijn we weer terug in het moment. De foto’s zijn haarscherp en Esther heeft prachtige nabewerkingen gedaan.

Ook het contact met Esther verliep vlekkeloos, ze denkt met je mee als bruidspaar en is heel open en eerlijk. Esther mixt goed in de groep en weet de juiste momenten vast te leggen. Ze voelt goed aan wat belangrijk is voor het bruidspaar en zorgt dat het goed op beeld vast ligt. We vonden de samenwerking zeer prettig en voelden ons op ons gemak vanaf het eerste kennismakingsgesprek.

Esther is zeer professioneel en houdt zich goed aan de afspraken voor oplevering van het materiaal, daarnaast heeft ze ook een zeer mooi album weten samen te stellen. Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden kunnen dromen! Esther, ontzettend bedankt! We kunnen Esther bij iedereen aanbevelen, niet meer twijfelen – is echt elke euro waard!
Mirjam Hindriks Married couple on 02 Sep 2023
download
Esther is een lieve, spontane en een fantastische fotograaf! Ze is jong, energiek en blend volledig mee in het totaal plaatje. Ze was de hele dag onze schaduw, maar zo hebben we het totaal niet ervaren. We hebben close-up foto's van momenten waarvan wij niet hebben beseft dat zij het vastlegde. Zo wil je het hebben op je trouwdag. En het allerbelangrijkste de foto's zijn prachtig!
J & E Married couple on 07 Oct 2023
download
Toen wij Esther haar werk zagen wisten wij meteen dat zij onze fotograaf moest gaan worden. Haar stijl en kleuren, echt een enorm talent. Op de dag zelf in Italië was zij "onzichtbaar" leek wel, en toch alle mooie momenten zo mooi en puur vastgelegd. Enorm blij en dankbaar met het eindresultaat. Lieve Esther, nogmaals bedankt voor alles X.
Lara Kind Married couple on 27 Apr 2024
download
Afgelopen najaar heeft Esther fantastische foto's van onze bruiloft gemaakt!!
Het contact naar aanloop van de bruiloft verliep heel fijn en gaf ons meteen een goed gevoel. Esther houdt je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en denk actief met je mee.
Tijdens onze grote dag heeft ze op een hele onzichtbare manier alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er een vreemde in ons midden was. Esther heeft het talent om op een natuurlijke manier onderdeel te worden van de groep, waardoor ze er echt bij hoorde op onze dag en hierdoor ook alle intieme momenten op een prachtige wijze heeft kunnen vastleggen!
Wij zijn zeker niet van plan om deze dag nog een keer over te doen ;) maar anders hadden we absoluut weer de keuze voor Esther gemaakt!!
Teejays Married couple on 09 Sep 2023
download
Afgelopen september heeft Esther onze trouwfoto's gemaakt en wat zijn we hier onwijs blij mee! Alle momenten zijn vastgelegd en ondanks dat we het zelf al wisten zeiden ook verschillende gasten dat ze je een gezellige vrolijke meid vonden!
Wij genieten nog elke dag van onze foto's en zouden Esther bij iedereen aanraden!