Lux Visual Storytellers Photographer | Reviews

Lux Visual Storytellers Photographer | Reviews

crown Top 5 in Antwerp
crown Top 100 on Wezoree

EDITORIAL AWARD WINNING PHOTO & FILM Creating genuine, artistic images that reflect your unique personality.

star 5(17)
budget $3 500

Share the link. Gather feedback. Strengthen your reputation.

rewievs-banner wezoree

17 Reviews for Lux Visual Storytellers

5
out of 5. Recommended by 100% of couples
Robin Van Ooteghem Married couple on 16 Mar 2024
download
Wij zijn zeer goed ontvangen geweest bij ons kennismakend gesprek te LUX Brugge. Wij hebben geopteerd voor twee fotografen voor ons huwelijk.
Er werd ons gezegd om op de foto's te kijken van de website van LUX en daar enkele van onze favorieten van door te geven. Op die manier werd achter de schermen door LUX bepaald welke fotografen het best bij ons zouden passen naargelang onze keuze.
Wij mochten op onze trouw Wim en Tommy ontvangen.
Supervriendelijke en professionele mensen, punt! De communicatie tussen ons verliep vlekkeloos. Wij konden onszelf zijn en gewoon ons ding doen. Niets voelde geforceerd of ongemakkelijk. Voor hen was tevens niets te veel. Als wij vroegen voor een extra foto of dergelijke werd dit met veel plezier en inzet gedaan.
Wij kennen Wim en Tommy niet, maar toch voelden zij aan als oude bekenden. Hun manier en stijl van werken, hun communicatie, hun energie, inzet en liefde voor het vak: echt prachtig.

Halverwege onze trouw werden al foto's geprojecteerd dewelke in de loop van de dag al werden genomen. Deze waren fantastisch om te zien, dit gaf een superwarm gevoel om te zien. Een hele mooie touch! Onze ouders waren tevens zeer tevreden over hun inzet.

Echt waar, een fantastische ervaring met deze fotografen en firma. Wij kunnen ze alleen maar 100% aanraden.
Nogmaals bedankt voor alles, LUX. Jullie hebben de beste dag van ons leven volledig gemaakt.
Kimberly Moeykens Married couple on 23 Mar 2024
download
Wauw, wat een geweldig team van fotografen! Remy en Ines hebben de foto's tijdens onze trouwdag getrokken. Ze zorgden ervoor dat wij ons vanaf het begin op het gemak hebben gevoeld. Net zoals zij onze liefde vanop de eerste rij hebben mogen meemaken, mochten wij hun passie voor het vak in close-up bewonderen. Ze brachten sfeer en kwamen met leuke ideeën voor de foto's. Hun chemie als broer en zus was een echt pluspunt voor de samenwerking, alles leek hierdoor extra vlot te gaan. We mochten al enkele foto's bewonderen maar wachten nog vol ongeduld op de rest. Indien we ooit nog gebruik zullen maken van enkele fotografen, vragen we zeker opnieuw naar Remy en Ines.
Vanessa Maes Davy Smekens Married couple on 20 Apr 2024
download
Enorm tevreden! Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor alles.
Marie-Laure Laerte Married couple on 06 Apr 2024
download
Wij boekten twee fotografen voor ons huwelijk en zijn super tevreden! De fotoshoots verliepen vlot en professioneel. Ze weten perfect hoe ze jou het best op beeld kunnen vastleggen. Christiaan en Benjamin zijn super vriendelijk en aangenaam om mee te werken. We waren van begin tot einde op ons gemak. De foto's zijn prachtig!
Jef Van Dosselaer Married couple on 13 Apr 2024
download
Onze fotografe Mona heeft er mee voor gezorgd dat onze trouwdag fantastische, blijvende herinneringen heeft opgeleverd. Ze kwam met originele ideeën en nam ook iedereen op sleeptouw om de juiste fotos op het juiste moment te nemen.
Zeer tevreden ook van Lux als organisatie en voor de correcte en duidelijke opvolging achteraf.
Annelien Haeghebaert Married couple on 20 Apr 2024
download
Wij hadden de allerleukste fotografen tijdens ons huwelijk die helemaal begrepen hadden welke vibe we wilden voor onze foto's. We waren 100% op ons gemak bij Ines en Christiaan die voor alles een oplossing hadden, zelfs voor onze buitenfoto's in de regen. De slideshow tijdens ons avondfeest met prachtige foto's van tijdens de dag, was zowel voor ons als voor onze gasten een van de hoogtepunten! Wij kunnen al niet wachten om over enkele weken de volledige reeks te ontvangen, wat trouwens het allersnelste is van alle fotografen die we vergeleken. Dankjewel Lux om onze dag mee perfect te maken!
Tim Zijlmans Married couple on 04 May 2024
download
Fantastische foto's van ons huwelijk en ons huwelijksfeest. Ondanks het mindere weer heeft onze fotograaf er toch fantastisch werk geleverd.
Bronwyn Deras Married couple on 11 May 2024
download
1 woord! WAUW! Bij Lux worden er niet zomaar foto’s genomen, ik noem de fotografen 1 voor 1 kunstenaars! Voor ons huwelijk kozen wij heel bewust voor niet 1 maar 2 fotografen om ons de hele dag te volgen en wat is dit een meerwaarde! Wij zijn enorm onder de indruk van elk hun talent.. tijdens het preview moment vlak voor ons avondfeest konden wij enkel maar wauw en ooh uitbrengen! Lux bedankt! Jullie maakten voor ons herinneringen voor het leven!
Erika De Geest Married couple on 27 Apr 2024
download
Extreem tevreden met de samenwerking met Lux Visual Storytellers tot nog toe! Van de eerste contacten, afspraak om verwachtingen te delen, en zeker de match met de fotografen Nicholas en Lennert, en videograaf Kjell op ons huwelijksfeest zelf, waren TOP! Creatieve ideeën, duidelijke communicatie (als team), meegaan in onze verzoeken, zeer fijne energie, zeer beleefd en klantvriendelijk, zeer goeie balans tussen de fotomomenten (als koppel) en de beleving van het feest. Ja het is een hele investering (financieel), maar we kijken enorm uit naar de resultaten om onze speciale dag opnieuw te kunnen beleven en zijn ervan overtuigd dat het het helemaal waard zal zijn!
Charlien Lampo Married couple on 04 May 2024
download
We hadden de beste dag van ons leven dankzij onze 2 fotografen, Yngwie en Siska en onze videograaf, Lars. Door hen waren we volledig ontspannen en hebben we veel plezier gehad tijdens de fotoshoot. Elk belangrijk moment werd vastgelegd en we hebben herinneringen voor het leven. Het eindresultaat is schitterend!
Show More