Leentje loves Light Photographer | Reviews

Leentje loves Light Photographer | Reviews

crown Top 5 in Brussels
crown 291 on Wezoree

Destination photographer for high-end lovers & low key party animals. For the stubborn & stylish couples who value photography, a lot!

star 5(7)
budget $5 500

Share the link. Gather feedback. Strengthen your reputation.

rewievs-banner wezoree

7 Reviews for Leentje loves Light

5
out of 5. Recommended by 100% of couples
Kate Davison Married couple on 04 Mar 2023
download
Leentje blew us (and everyone else) away with our wedding photographs. She was able to capture every emotion and every detail in a way that truly represented us and our story. We will cherish these photos forever. What a gift!
Elien Bellon Married couple on 11 Mar 2023
download
Leentje fotografeerde ons burgerlijk huwelijk tijdens corona en maakte er een pareltje van. Hoewel het een frisse oktoberochtend was, spat de warmte en liefde van de foto's die ze maakte.. net zoals wij het ons herinneren. We zijn beide geen grote fan van fotoshoots, maar Leentje kreeg ons toch authentiek op de foto! Chapeau!
Vicky Michiels Married couple on 06 May 2023
download
Ik volgde Leentje al jaren voor ik ten huwelijk gevraagd werd en wist toen al dat moest ik ooit trouwen, zij onze huwelijksfotograaf zou zijn. En zo geschiede mijn verloofde stond nog niet goed en wel terug op zijn benen of ik contacteerde Leentje al. De puurheid, de emotie en de warmte die zij op beeld weet te zetten overtuigde uiteraard ook meteen mijn verloofde. Een vlotte fotografe met een aangename babbel, geen stijf gedoe, gewoon jezelf zijn voor de camera, dat is wat zorgde voor prachtige adembenemende foto's die ons met een glimlach en een traan doen terugkijken naar onze mooie dag.

Bedankt Leentje dat je deel wou uitmaken van onze mooie dag, bedankt voor de prachtige herinneringen die je zo mooi op beeld hebt gezet.
Laureyns Hannah Married couple on 08 Jul 2023
download
Wij waren héél gelukkig met de foto's die Leentje maakte op ons trouwfeest. De foto's zijn zo veel origineler dan de klassieke trouwfoto's. Je kan aan de hand van de foto's het gevoel van het moment zelf herbeleven: ontroering, liefde, grappige momenten, trotsheid.... We voelden ons ook heel erg op ons gemak bij Leentje die rust uitstraalde en ons vooral onszelf liet zijn. Bedankt!
Julie Zagers Married couple on 19 Aug 2023
download
Leentje heeft de mooiste dag van ons leven op een prachtige manier vastgelegd. Heel professioneel en met een persoonlijke aanpak. Meer dan tevreden over het resultaat en zouden Leentje dan ook aan iedereen aanraden!
Yossarian Captain Married couple on 14 Oct 2023
download
Super mooie foto's en een hele aangename ervaring. Leentje denkt echt mee om het gewoon een Super tof moment te maken. Mijn man en ik zijn geen fan van op de foto staan maar het was echt leuk om te doen!
Kelly De Preter Married couple on 16 Mar 2024
download
Heel waardevolle cursus. Als fotograaf zijn we vaker bezig met het creatieve proces, en vergeten we soms wat alle wettelijke vereisten, onze plichten maar ook onze rechten. Dankzij The Legal Picture ben ik nu én goed geïnformeerd én wettelijk kan ik in mijn contracten de puntjes op de i zetten.