Studio Leau Photographer | Reviews

Studio Leau Photographer | Reviews

crown Top 5 in Brussels
crown 290 on Wezoree

Filmic Photography For Fun & Fashion Loving Lovers

star 5(7)
budget $5 000

Share the link. Gather feedback. Strengthen your reputation.

rewievs-banner wezoree

7 Reviews for Studio Leau

5
out of 5. Recommended by 100% of couples
Stefanie Ponchaut Married couple on 10 Sep 2022
download
Al meermaals beroep gedaan op deze fotografe en zeker een aanrader ! Prachtige spontane foto's door een fotografe die iedereen op z'n gemak stelt, een oog heeft voor detail en spelen met licht als een expert beheerst.
Eline Van Haute Married couple on 11 Feb 2023
download
Al tweemaal heel fijne samenwerking gehad met Liselotte! Zowel het eindresultaat als de manier van werken tijdens de shoot waren volledig mijn ding! Ze heeft echt een gave om je in beeld te brengen zoals je echt bent en er geen geforceerde zaak van te maken. Ze gaat mee in zotte ideeën en vind het niet erg om wat vuil te worden (bv als je beslist dat het wel tof is om in een weide tussen schapen foto's te maken). Normaal gezien probeer ik steeds andere fotografen uit voor verschillende gelegenheden omdat ik van verscheidene stijlen hou (sorry!) maar Liselotte is de enige bij wie ik het niet kon laten nog eens terug te keren en ik zie dat zeker nog gebeuren in de toekomst! En hoewel het zeer spijtig is dat haar agenda zo immens vol raakt: allen daarheen!
Sara Timmermans Married couple on 04 Mar 2023
download
Fantastische foto’s.
Yasmine Ali Married couple on 18 Mar 2023
download
De samenwerking met Liselotte was een fantastische ervaring! Ze stelde ons op ons gemak en zorgde voor blijvende herinneringen!!
Emma De Dobbeleer Married couple on 20 May 2023
download
Liselotte was vorig jaar onze huwelijksfotografe op de warmste dag van het jaar, en dat is geen toeval. Het getuigt meteen wat voor een warme persoon zij is.

Zonder één fysiek contact voor onze huwelijksdag (onze eerste contacten waren online tijdens de lockdown van Corona), stelde zij ons vanaf de eerste minuut op ons gemak.
Het leek alsof we elkaar al eerder vaak gezien hadden. De loveshoot verliep dan ook zeer natuurlijk en vlot, het was een mooie start van onze dag samen.

Ook nadien verliep alles zeer vlot.
Liselotte was zeer toegankelijk voor het maken van mooie plaatjes en ze gaf ook leuke ideeën die mogelijk waren op onze trouwlocatie.
Ook vanwege onze gasten kregen we enkel maar positieve commentaren over de aanwezigheid van Liselotte. Haar enthousiasme spreekt voor zich!

De foto’s waren zeker het wachten waard, we genieten nog dagelijks na van onze mooie dag in 2022 en kijken uit naar het album dat in de making off zit.

Wij kunnen niet anders dan concluderen dat wij supertevreden zijn over onze samenwerking met Liselotte. De manier waarop zij het aanpakt is echt super. Hopelijk zien we haar nog eens op een ander huwelijk.
Bente Cortens Married couple on 08 Jul 2023
download
We leerden Liselotte van Studio Leau kennen op aanraden van Wonderweddings en oh wat zijn we blij dat zij onze fotografe was op onze trouw!!! Na een eerste gesprek waren we meteen overtuigd! Liselotte is iemand die heel casual overkomt en je direct goed laat voelen. De voorbereidingen gingen super vlot en met handige tips en mails op voorhand verliep alles op de dag zelf perfect. Ze was een erg aangename aanwezigheid op onze trouw. Ook familie kwam achteraf tegen ons zeggen hoe'n fijne fotografe we wel niet hadden, dat zegt toch genoeg? Dat niet alleen zorgde ze ook nog voor prachtige foto's... Zo mooi, de ene meer schattig en liefdevol, de andere meer artistiek. We waren/zijn nog steeds sprakeloos. De online galerij waarmee ze werkt is ook heel handig.
Liselotte, dikke dikke merci om onze dag zo mooi vast te leggen.
Jitske Van de Veire Married couple on 19 Aug 2023
download
Ze is de allerbeste (trouw)fotografe die we ons konden wensen.
Heel heel content van de service, foto’s en hoe fijn de samenwerking was!
Merci!!!!