Grabazei Photographer | Reviews

Grabazei Photographer | Reviews

crown Top 10 in Como
crown Top 100 on Wezoree

A husband and wife team with a passion for wedding photography. For more than 10 years we are traveling the world, capturing romance.

star 5(15)
budget $7 500

Share the link. Gather feedback. Strengthen your reputation.

rewievs-banner wezoree

15 Reviews for Grabazei

5
out of 5. Recommended by 100% of couples
Andra Madalina Preda Married couple on 09 Nov 2019
download
Sunteti minunati! Ne-am simtit foarte bine cu voi, ne-au placut ideile si energia voastra pozitiva! Multumim!
Corina Olaru Married couple on 26 Jan 2019
download
Pasiunea, dedicarea si implicarea voastra se vede in fiecare fotografie! Fiecare cadru este instantaneu de traire, sentiment si reactie si reminder ideal si fidel al celor petrecute.
Cea mai buna alegere in materie de fotografii poarta semnatura voastra!
Va multumim!
Andra Nicola Married couple on 01 Jun 2019
download
Greu de transpus in cuvinte cat de mult ii admiram pe acesti doi oameni frumosi!
In afara de faptul ca sunt din cale afara de talentati si profesionisti, lucru care se vede numai daca arunci o privire pe cateva poze realizate de ei, sunt doi oameni deosebiti, inimosi si pregatiti sa ti fie alaturi in cea mai speciala zi din viata.
Ati avut grija sa captati in cel mai autentic mod toata emotia si iubirea pe care le am purtat cu noi in ziua nuntii noastre!
Si pentru asta va multumim!
Silvia Codreanu Married couple on 11 May 2019
download
Nu mai stiu cum si cand am descoperit fotografiile voastre, dar stiu exact ce am gandit in timp ce ma uitam la ele: "daca o sa ajung sa ma casatoresc, trebuie sa fie ei fotografii de la nunta!". Nici nu eram inca in relatie cu sotul, dar nici nu mi-a fost deloc greu sa il conving atunci cand a venit momentul nostru!:)
Sunt iremediabil indragostita de fotografiile voastre, de felul in care vedeti lucrurile si ii ajutati si pe altii sa le vada atat de frumos!
Nu imi imaginam nunta noastra fara voi, asa ca v-am contactat primii, imediat ce am stabilit data, sa nu risc sa fiti ocupati!:)
Va multumim pentru profesionalism  dar si pentru felul vostru de a fi: calzi, rabdatori, prezenti, relaxati si mereu pregatiti cu un sfat bun!
Raluca Bucur Married couple on 09 Nov 2019
download
Va multumesc din inima pentru profesionalism si pentru rabdare si pentru ca avem pentru toata viata niste amintiri extraordinare din aceasta zi importanta. De cand am descoperit pagina voastra am stiut ca voi sunteti cei alesi si am sperat ca veti fi disponibili in ziua nuntii noastre si am avut sansa sa acceptati sa ne ajutati sa ramanem cu niste amintiri de nepretuit. Nu am cuvinte sa va multumesc pentru profesionalism si pentru colaborare. Recomand cu tot dragul Grabazei Photography!
Andra Cotenescu Married couple on 19 Oct 2019
download
WOW just WOW!                                                                
Pentru noi a fost cea mai buna alegere/intamplare  sa va aveam pe voi alaturi in cea mai speciala zi din viata noastra! Incep prin a spune viitorilor miri ca efectiv  DOAR CU POZELE si filmarile ramai dupa ce trece acea zi asa ca nu stati pe ganduri in a alege cei mai bun din domeniul, respectiv Grabazei Photography. Si da, in acest domeniu calitatea inseamna si costs, dar dupa ce o sa vedeti  pozele de revista, munca depusa, profesionalismul si punctualitatea acestor oameni, surprinderea emotiilor si a celor mai frumoase cadre, credeti-ma ca nu o sa mai conteze  acest aspect.      
Sunt foarte fericita, multumita si onorata ca intamplarea a facut ca tot voi sa ne fiti fotografi de nunta, si asa cum se spune Everything happens for a reason , in cazul nostru motivul a fost sa avem cele mai frumoase poze de nunta si cadre care vor fi mereu actuale ,poze pe care le vom arata si nepotilor! Va multumim pentru TOT!
Mac Florea Married couple on 19 Jun 2021
download
Este greu de descris implicarea, creativitatea, bunul simt, conexiunea pe care ti-o ofera familia Grabazei atunci cand sunt la evenimentul tau. De departe niste oameni extraordinari atat ei cat si intreaga echipa si nu le putem multumim indeajuns pentru toata rabdarea pe care au avut-o cu noi, iar rezultatul este unul fantastic. Grabazei Photography... fara doar si poate trebuie sa fie prima alegere a mirilor!
Cristina Matei Married couple on 09 Jul 2022
download
Acesti oameni minunati, aceasta familie deosebita formata din doi artisti desavarsiti si 2 raze de soare ce le lumineaza viata zi de zi!
Am aflat de voi acum aproximativ 2 ani, prin intermediul Letitiei si al Dianei. V-am fost alaturi sufleteste zi de zi, ora de ora, minut de minut, si eram cu gandul la voi, toti 4, constant. Am fost acolo langa voi, online ce-i drept, la fiecare pas pe care il faceau “Ingerii” si am topait de fericire atunci cand s-a infaptuit Minunea cea scumpa!
In acel moment am stiut sigur ca pe VOI va vreau alaturi la nunta noastra. Sa ne imortalizati fericirea si iubirea, sa va hraniti din ele si totodata sa creez cu voi o conexiune prin intermediul fotografiilor facute cu inima de catre voi, doar ca sa puteti simti de-a binelea cat de mult va apreciez si va iubesc!
Nici nu are rost sa mai spun cat de natural a decurs totul. Cat de fluida a fost toata experienta fotografierii sentimentelor noastre. Cu cat profesionalism si dedicare ati facut fiecare cadru si cat de natural v-ati conectat la sentimentele noastre. Acum, serios vorbind, era imposibil sa nu ne simtiti, atata timp cat intre mine si sotul meu erau doar fluturasi, valvatai si scantei de iubire. Sa mai spun ca toate aceste feeling uri le retraiesc de fiecare data cand privesc pozele?  
Ati facut o treaba grozava, defapt cu mult mult muuuult mai mult decat ma asteptam eu!
Sunteti absolut minunati!
Fotografi de sufletele!
Claudiu Ionescu Married couple on 13 Aug 2022
download
Super profesionisti, pasionati si dedicati, stiu sa surprinda emotia unui eveniment!
Daniely Dy Married couple on 01 Jun 2019
download
You are the best! Thank you!
Show More